Outvie winteractie: Kies uit Diner Cadeau bon of een VVV-cadeaukaart t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

ESG Strategy & Culture

Leidinggeven aan het grootste changemanagementproject allertijden

(85)
4.5/5

Duurzaamheid heeft een steeds belangrijkere plek gekregen op de strategische agenda van organisaties. Nu de implementatie van de ESG rapportage bij vele organisaties in gang is gezet of zelfs is afgerond, is de volgende stap om de ESG strategie verder in de organisatie uit te rollen.

 

Tijdens deze training gaat u in op het daadwerkelijk omzetten van een ESG strategie naar actie.

Over deze training

Waarom deze training?

Waar gaat het over?

Voor wie is deze training?

Programma

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Dag 1 Dag 2 Dag 3 Dag 4

De eerste en belangrijkste stappen binnen strategie: integrated thinking, meervoudigewaarde creatie en stakeholder inclusion

Paul van Ruiten

Zowel vanuit de politiek als vanuit het maatschappelijk veld wordt een grotere betrokkenheid van stakeholders bij de business verwacht. Een complex vraagstuk om mee aan de slag te gaan. Gelukkig lijkt de rol van stakeholders in de governance van organisaties zich te formaliseren en professionaliseren.

Paul van Ruiten Consultant/ Auteur Bureau Om

De vervolgstappen naar een gedegen duurzaamheidsstrategie

Paul van Ruiten

Plannen met betrekking tot duurzaamheid omzetten naar daadwerkelijk resultaat blijkt in de praktijk erg lastig. Hoe kunt u dit aanpakken en welke keuzes moeten daarbij gemaakt worden? Na een korte inleiding gaan deelnemers aan de slag met hun eigen strategieën.

Paul van Ruiten Consultant/ Auteur Bureau Om

Strategie implementatie vanuit de bedoeling

Thom Verheggen

Hoe werk je nou echt samen aan een cultuur van verantwoordelijkheid? In een snel veranderende en complexe werkelijkheid met grote maatschappelijke opgaven wordt het werken vanuit de bedoeling alleen maar belangrijker. Een wezenlijke zoektocht voor organisaties, teams en individuen. Tijdens deze module wordt ingegaan op het creëren van een mindset die duurzame impact met zich meebrengt. 

Thom Verheggen Eigenaar De Ontmanager

Verduurzaming van de bedrijfscultuur

Kyra Weerts

Bij het verduurzamen van een organisatie ligt de focus vaak op het vinden van fysieke oplossingen: bedrijfsprocessen worden efficiënter ingericht en zijn hierna minder milieubelastend. Toch blijkt er in de praktijk meer nodig om duurzaamheid in het DNA van een bedrijf te verankeren. De sociale en bedrijfsculturele aspecten van een duurzaamheidstransitie worden vaak niet meegenomen. Ten onrechte, want verduurzaming gaat juist over het veranderen van waarden, normen en gedrag.

Kyra Weerts Specialist Duurzame Handel C.I.V. Superunie B.A.

De bouwstenen van snelle cultuurverandering

Karen Reichert

Een cultuur veranderen wordt vaak gezien als een lastig en langdurig proces. Maar het kan ook anders. Op basis van een beproefd model krijgt u inzicht in de bouwstenen die daaraan bijdragen. U leert hoe mensen reageren op verandering en hoe u als leider kunt bijdragen om de gewenste cultuur te bereiken.

Karen Reichert Trainer, adviseur, spreker op het gebied van Leiderschap en cultuurverandering, Coach duurzame inzetbaarheid HUMAN CAPITAL Training & Advies

De kracht van klimaatcommunicatie: hoe u collega's kunt inspireren tot actie

Manu Busschots

Herkent u dit? Gesprekken over duurzaamheid die stilvallen of juist leiden tot vermoeiende discussies. Of dat er wél bijval is, maar geen daadwerkelijke actie. Wie geoefend is in het klimaatgesprek kan makkelijker valkuilen herkennen en hierop inspelen. Wanneer u de pijlers van klimaatcommunicatie inzet kunt u uw organisatie zelfs meekrijgen tot daadwerkelijke actie!

Manu Busschots Oprichter Deep Change Academy

Leidinggeven aan het grootste changemanagementproject allertijden

Jeroen Busscher

Hoe geeft u invulling aan verantwoord leiderschap, zodat u de maatschappelijke meerwaarde van uw organisatie kunt vergroten? De klimaatvraagstukken zorgen voor het grootste changemanagement-project allertijden. ESG-leiderschap is hierbij cruciaal. Deze laatste module bevat veel inleidende colleges met zaaldiscussie, zodat deze leergang op praktische wijze kan worden afgesloten.

Jeroen Busscher Schrijver, spreker & strateeg Organisatieverandering
Outvie redactie, Asset manager
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.ssfsf
John Doe
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
John Doe
Lees verder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Download de brochure

Bestel uw tickets

Meer informatie? Of wilt u persoonlijk advies?

Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven.

Neem rechtstreeks contact met ons op

Outvie logo

Delen in uw netwerk:

Outvie logo