Outvie zomeractie: Kies uit een Winkelcheque of een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Over Outvie

visual kennisbank

About us

Vergroot uw netwerk en kennis

U wilt vooroplopen binnen uw vakgebied. De laatste trends kennen, toonaangevende vakgenoten ontmoeten en direct met nieuwe kennis aan de slag gaan. Welkom bij Outvie.

Officieel erkend

Erkend opleidingsinstituut met meer dan 30 jaar ervaring in Nederland.

Gewaardeerd

Onze deelnemers en specialisten beoordelen ons gemiddeld met een 8.0!

Onafhankelijk

Wij kiezen onafhankelijk de beste sprekers en docenten en dus de beste cases.
Vacature: recruiter HR

Overtreffen, uitblinken en voorbijstreven

Outvie staat letterlijk voor ‘overtreffen, voorbijstreven, uitblinken, winnen’ en dat is ook wat het voor ons betekent. Onze kwaliteit ziet u terug in het delen van kennis en het ontwikkelen van netwerken en vaardigheden. Het volgen van een training of conferentie bij ons staat garant voor het ontmoeten van de beslissers uit de markt.

Verbindend, networking, kwaliteit, excelleren en knowledge. Dát zijn de kernwoorden waar de collega’s van Outvie zich elke dag voor inzetten en als team aan werken.

Impact vergroten?
probeer InCompany

Naast de mogelijkheid van een individuele training bieden wij ook trajecten aan die op maat worden gemaakt voor uw organisatie. Bij een InCompany traject staat uw organisatie en opleidingsbehoefte centraal.

Securitisation Event sfeerimpressie
Hypotheken Event sfeerimpressie

Word Event Partner

Wij bieden u dé netwerkplek om kennis te delen en uw organisatie optimaal te profileren, voorafgaand of tijdens het event. Wilt u als partner deelnemen aan een van onze conferenties, Outvie biedt maatwerk sponsorshippakketten aan die u exposure bij uw doelgroep garanderen.

Deze bedrijven gingen u voor

training-detail-sample-img-2

Kom werken bij Outvie

Bij Outvie heb je de mogelijkheid om je eigen toko te runnen, veel waardevolle contacten te ontmoeten en te werken aan geweldige evenementen. Wij geloven in gewoon doen, lef tonen en daarmee je eigen toegevoegde waarde maximaliseren.

Visual training geven

Kennis delen staat centraal

Veel van onze partners, docenten en sprekers schrijven regelmatig interessante artikelen. Dit kan een opiniestuk, vooruitblik, interview of vele andere vormen aannemen. Bezoek de kennisbank om binnen uw vakgebied de laatste actualiteiten te ontdekken.

Hypotheken Event sfeerimpressie

Word partner van Outvie

Met trainingen en conferenties verbindt Outvie professionals in Finance, Data, Legal, Privacy en Industry. Wij geloven in een nauwe samenwerking met onze eventpartners. Samen bepalen we hoe u maximaal kunt profiteren van alle communicatie rondom de conferentie.

Meer informatie? Of wilt u persoonlijk advies?​

Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven.

Outvie logo