Outvie zomeractie: Kies uit een Winkelcheque of een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Mijn Online Leeromgeving

Uw eigen online leeromgeving

Alle presentaties, video’s, artikelen en huiswerk staan op onze online leeromgeving. Zo heeft u alle cursusinformatie op één plek! Ook kunt u hier makkelijk contact houden met andere deelnemers, of vragen stellen aan uw docent.

 

U ontvangt uiterlijk 1 week voor aanvang van de opleiding een uitnodiging om uw profiel aan te maken en de aanmeldingssleutel die u nodig heeft om toegang te krijgen.

Inloggen

1 op 1 Contact

Spar met professionals uit uw vakgebied! De leeromgeving is tevens te gebruiken om 1 op 1 vragen te stellen aan uw docent en/of medecursisten.

1 account

Indien u meerdere opleidingen volgt bij een van onze partners dan heeft u maar 1 account nodig. U ontvangt voor elke opleiding een aparte toegangscode/  aanmeldsleutel.

Voorbereiding

Afhankelijk van de opleiding kan het zijn dat uw voorbereidingsopdrachten heeft, wij willen u dan ook vriendelijk verzoeken om na het ontvangen van de uitnodiging z.s.m. naar de leeromgeving te gaan zodat zowel u als uw docent zich goed kan voorbereiden op de opleiding.

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben over de leeromgeving en/of het gebruik hiervan? Wellicht vindt u het antwoord al op onze FAQ pagina.

Outvie logo