Outvie zomeractie: Kies uit Sony Speaker of een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Asset informatiemanagement

Neem betere beslissingen door goed asset informatiemanagement en beheer

(85)
4.5/5

Asset informatie is het fundament van alle onderbouwde besluitvorming in uw asset informatiemanagement. Door toenemende betrokkenheid van stakeholders, striktere wet- en regelgeving en toenemende risico-aversie wordt de behoefte aan goede informatie steeds groter. Het uitdagende proces van asset informatiemanagement wordt uitgelicht, zodat u kwalitatieve, volledige en tijdig informatie heeft over uw assets. Pas de geleerde stof direct toe om uw informatiebeheer te verbeteren en uw asset informatiestrategie op te stellen.

Over deze training

Waarom deze training?

Waar gaat het over?

Voor wie is deze training?

Programma

Dit is het programma van voorjaar 2022. Wij zijn in ontwikkeling voor een sessie in 2023. U kunt de brochure van het voorjaar 2022 nog downloaden ter indicatie van de onderwerpen van de training.

Dag 1 Dag 2 Dag 3

Asset informatie

Ir. Diederik van Leeuwen

Op de eerste dag wordt de verbinding gelegd tussen asset management en asset informatie. U bekijkt het asset managementlandschap en hoe informatie daarbinnen zijn rol heeft. Vervolgens leert u hoe u een strategie kunt opstellen om de juiste informatie te krijgen en te beheren.

Ir. Diederik van Leeuwen Partner & manager IES Asset Management

Het Informatievoortbrengingsproces

Margreet de Zeeuw

Op deze dag gaat u dieper in op het voortbrengingsproces van de asset informatie zelf. U leert hoe, wanneer en welke informatie nodig is om de juiste beslissingen te nemen en op welke manier u deze het beste verkrijgt. Een belangrijk aspect op deze dag is ook de samenwerking tussen verschillende partijen. Informatie komt namelijk vaak vanuit diverse lagen van een organisatie of zelfs meerdere organisaties.

Margreet de Zeeuw Consultant ROUR Consult B.V.

Praktijkdag

Margreet de Zeeuw

Op de laatste dag ligt de focus op de praktijk. In de ochtend krijgt u eerst nog een theoretisch vervolg op het informatievoortbrengingsproces en in de middag gaat u samen met de andere deelnemers aan de slag. U gaat de theorie toepassen in de praktijk, ervaren waar de valkuilen liggen en wat best practices zijn.

Margreet de Zeeuw Consultant ROUR Consult B.V.

Download de brochure

Bestel uw tickets

Meer informatie? Of wilt u persoonlijk advies?

Wij zijn er om uw vragen te beantwoorden en u persoonlijk advies te geven.

Neem rechtstreeks contact met ons op

Outvie logo

Delen in uw netwerk:

Outvie logo