Outvie zomeractie: Kies uit een Winkelcheque of een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Whitepaper Privacy en security 2.0

Picture of Jean Paul van Schoonhoven | Managing Partner L2P

Jean Paul van Schoonhoven | Managing Partner L2P

Het is tijd om privacy en security niet langer als project te zien, maar als een stijlverandering binnen uw organisatie. De wereld is veranderd en vraagstukken over privacy en security domineren de media. Het is simpelweg niet meer voldoende om alleen maar te voldoen aan de de wettelijke eisen met een verwerkingsregister en een privacyverklaring. Jean Paul van Schoonhoven, Managing Partner en docent, benadrukt het belang van meerdere disciplines om op een goede manier compliant te zijn in de bedrijfsvoering.

 

Whitepaper Training Privacy Officer 2.0

In het whitepaper ontdek je waarom de privacy officer 2.0-training essentieel is. Het gaat niet alleen om harde controls zoals beleidsdocumenten en IT-controls, maar ook om gedragsverandering binnen de organisatie. Het vinden van de juiste balans tussen strikte beperkingen en flexibiliteit is cruciaal. Download het whitepaper en zet de eerste stap naar een privacy en security bewuste organisatie.

 

Compliance is een uitdagend vak. Het streven naar 100% compliant zijn is niet realistisch, maar door de wet adequaat toe te passen en te groeien naar een hoger volwassenheidsniveau binnen de organisatie, kunnen de risico’s worden geminimaliseerd. Privacy, AVG en security zijn geen projecten, maar een stijlverandering die tijd en betrokkenheid van alle medewerkers vereist.

 

Quote Jean Paul van Schoonhoven

‘Onderwerpen als privacy en security moeten als normale bedrijfsvoering gezien worden. Als iedereen het common sense vindt dat je de stukken die je thuis print, na het lezen ervan in de open haard verbrandt óf mee terug naar kantoor neemt om ze in de papierbak voor vertrouwelijke stukken te deponeren, dan ben je goed op weg. Dat moet een no-brainer zijn, een routine.’

 

In het whitepaper wordt benadrukt dat privacy en security niet los van elkaar kunnen worden bekeken. Het is essentieel om deze onderwerpen te integreren in de gehele organisatie en zo een cultuurverandering te bewerkstelligen.

Privacy Officer 2.0 informatie

Wilt u meer weten over de privacy officer 2.0 en de essentiële kennis en vaardigheden die nodig zijn voor een succesvolle aanpak? Download dan nu de whitepaper en ontdek hoe u uw organisatie kunt transformeren.

Download de whitepaper

Share

Outvie logo