Outvie winteractie: Kies uit Diner Cadeau bon of een VVV-cadeaukaart t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Datakwaliteit: 11 zaken die u moet weten

Picture of In samenwerking met Kasper Kisjes | Valcon

In samenwerking met Kasper Kisjes | Valcon

Voldoende kwaliteit van data is cruciaal voor de besluitvorming en bedrijfsvoering van datagestuurde organisaties. Wat zijn actuele uitdagingen en oplossingen rondom data? Hoe komt datakwaliteit op de bestuurlijke agenda? Hoe hangt dit samen met datamanagement processen in de organisatie?

 

Whitepaper datakwaliteit

Goede datakwaliteit raakt de kern van de organisaties en is een belangrijk punt in de kwaliteit van besluitvorming. De gevolgen van het gebruiken van onjuiste, niet tijdige of onvolledige gegevens hebben mogelijk een grote negatieve invloed. Zeker voor organisaties die datagedreven willen worden of technologieën als AI en algoritmes voor hun bedrijfsprocessen willen inzetten.

Datakwaliteit en datagovernance vormen het fundament waar alle data-initiatieven op leunen. In de whitepaper ‘Datakwaliteit: 11 zaken die u moet weten’ komen de uitdagingen en oplossingen rondom data in de organisatie aan bod. Hierin leest u alle in’s and out’s van data en hoe met data om te gaan.

Vermijd de valkuilen die grote hoeveelheden data met zich meebrengen en leer hoe data kan bijdragen aan uw datagestuurde organisatie!

Professionals op het gebied van data

Datagedreven werken en nieuwe technologieën inzetten binnen uw werkzaamheden met trainingen van Outvie.  Interessant voor professionals die praktisch inzicht nodig hebben in wat data en de inzet van technologieën als blockchain, AI en RPA voor hun werkveld gaat betekenen. Ontwikkel uw datavaardigheden om data op een correcte manier te implementeren en te communiceren.

Bekijk het volledige aanbod van trainingen en opleidingen op het gebied van data. 

Download de whitepaper Datakwaliteit: 11 zaken die u moet weten

Share

Outvie logo