Outvie winteractie: Kies uit Diner Cadeau bon of een VVV-cadeaukaart t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Whitepaper In 10 heldere stappen naar een succesvolle CSRD-implementatie

Picture of Outvie Redactie

Outvie Redactie

De wereld roept om duurzaamheid en transparantie, en de Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) biedt u de kans om voorop te lopen. Duurzaamheid is niet langer een trend, het is een noodzaak geworden. De verwachtingen van bedrijven en organisaties om hun impact op het milieu en de samenleving te meten en rapporteren zijn groter dan ooit. In deze snel veranderende zakelijke omgeving is het, voor zowel bedrijven als organisaties, cruciaal om vooruit te lopen op de verwachtingen en dús in rap tempo te voldoen aan de nieuwe normen.

 

Waarom de CSRD-implementatie omarmen?

De CSRD is niet alleen een wettelijke verplichting, maar ook een kans om te laten zien dat uw organisatie zich toewijdt aan duurzaamheid en transparantie. Vanaf 1 januari 2024 moeten bedrijven voldoen aan de CSRD en specifieke meet- en rapportagevereisten in hun jaarverslagen. Dit betekent dat bewustwording en proactief handelen van cruciaal belang zijn.

 

De 10 stappen naar CSRD-implementatie

Ons exclusieve whitepaper, “In 10 heldere stappen naar een CSRD-implementatie”, biedt u de kennis en richtlijnen die u nodig heeft om succesvol te voldoen aan de CSRD en uw duurzaamheidsrapportage te transformeren en te optimaliseren. Leer meer over de 6 veelvoorkomende uitdagingen die u tegen kunt komen en hoe u ze kan overwinnen.

 

Om u voor te bereiden op de CSRD bieden we een tweedaagse training aan, “CSRD & Sustainability Reporting Essentials.” Deze training leert u hoe u de nieuwe CSRD-wetgeving succesvol in de praktijk van uw organisatie kunt implementeren. Klaar om uw bedrijf te transformeren?

Zet de eerste stap naar duurzaam succes!

Krijg inzicht in de CSRD, ontdek hoe u kunt voldoen aan de nieuwe normen, en bereid uw organisatie voor op een duurzame toekomst. Download via onderstaand formulier onze whitepaper “In 10 heldere stappen naar een CSRD-implementatie” en zet de eerste stap naar duurzaam succes.

Download de whitepaper

Share

Outvie logo