Outvie zomeractie: Kies uit een Winkelcheque of een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Whitepaper: Duurzame revolutie: van optie naar noodzaak

Picture of in samenwerking met Carola Wijdoogen

in samenwerking met Carola Wijdoogen

Duurzaamheid is tegenwoordig een hot topic, maar het is makkelijk om het overzicht te verliezen. Onze whitepaper brengt helderheid en biedt financiële professionals cruciale inzichten over duurzaamheid binnen de financiële sector.  Krijg een diepgaand beeld van de huidige stand van zaken, toekomstige ontwikkelingen, en de noodzakelijke cultuurverandering duurzaamheid.

 

Van mooie woorden naar meetbare impact van duurzaamheid

Uw rol als duurzaamheidsexpert is cruciaal in de huidige tijd van strenge regelgeving en hoge verwachtingen van stakeholders. Greenwashing is niet langer acceptabel; transparantie duurzaamheid en verantwoording zijn nu de norm. Investeerders en andere stakeholders verwachten dat duurzaamheid volledig geïntegreerd is in uw bedrijfsstrategie. Groene investeringen en verantwoord ondernemen zijn essentieel voor lange termijn succes.

 

Duurzame revolutie: van optiek naar noodzaak

Na het lezen van deze whitepaper kunt u direct aan de slag met de nieuwste kennis en vaardigheden. U leert hoe u duurzaamheidsinitiatieven succesvol implementeert en hoe u uw organisatie kunt laten voldoen aan de strenge eisen van de CSRD wetgeving.

  • CSRD wetgeving: Krijg een helder overzicht van de nieuwste eisen en hoe uw organisatie hieraan kan voldoen.
  • ESG rapportage en duurzaamheidsverslaggeving: Leer hoe u transparant en effectief rapporteert over duurzaamheid.
  • Cultuurverandering duurzaamheid: Ontdek waarom en hoe u een cultuur van duurzaamheid in uw bedrijf verankert.
  • Duurzaam risicomanagement: Begrijp de risico’s en kansen van duurzaamheidsstrategieën en hoe u deze beheert.

 

Duurzaamheid toen en nu

Tien jaar geleden was duurzaamheid vaak bijzaak. Nu is het een vereiste.Hoe kan u deze verschuiving benutten en duurzaamheid als een kernonderdeel van uw bedrijfsstrategie maken? De toekomst vereist dat bedrijven duurzaamheid volledig integreren in hun processen. Dit betekent investeren in duurzame technologieën, transparante rapportage en een cultuurverandering duurzaamheid. 

 

Waarom de whitepaper lezen?

De whitepaper benadrukt dat duurzaamheid gelinkt moet zijn aan uw strategie en kernactiviteiten. Alleen dan kan u negatieve impact verminderen en positieve impact vergroten.

 

Download nu de whitepaper en ontdek hoe u uw organisatie toekomstbestendig kunt maken en kunt voldoen aan de steeds strenger wordende CSRD wetgeving.

Download de brochure

Share

Outvie logo