Outvie winteractie: Kies uit Diner Cadeau bon of een VVV-cadeaukaart t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Hypotheken Event 2022: Podcast

Picture of Redactie Outvie

Redactie Outvie

Het Hypotheken Event op 20 & 21 juni 2022 staat alweer bijna voor de deur. In samenwerking met de makers van De Hypotheken Podcast (een initiatief van Yellowtail | Conclusion en Van Bruggen Adviesgroep) heeft onze dagvoorzitter Michiel Meijer samen met Matthijs Mons, Managing Director bij Yellowtail | Conclusion, een speciale editie van hun Hypotheken Podcast gemaakt. Deze special staat geheel in het teken van het Hypotheken Event 2022.

 

Zowel Michiel als Matthijs zijn lid van de adviesraad Hypotheken, waardoor zijn als geen ander de juiste vragen aan hun gasten weten te stellen.

Hypotheken event special met Outvie logo

In deze speciale Hypotheken Event editie hebben zij de volgende gasten geïnterviewd:

  • Carla Muters, Voorzitter Raad van Bestuur, NHG
  • Jasper Cuijten, Directeur Business Development bij De Hypotheker

 

Carla Muters spreekt op tijdens haar sessie van het Hypotheken Event over de dynamiek in de koopwoningmarkt. En hoe zij consumenten beter en sneller kunnen helpen met wonen en financiering in de dynamische sector van hypotheken.

 

Tijdens het Hypotheken Event bespreekt Jasper Cuijten de samenwerking en acceptatie binnen de hypotheekketen. Hoe om te gaan met brondata en standaardisatie om zo efficiënter te werken.  

 

Beluister hier de speciale editie over het Hypotheken Event.

Inschrijven Hypotheken Event 2022

Het Hypotheken Event is dé (netwerk)plek om kennis op te doen om een toekomstgerichte visie te ontwikkelen voor je functie binnen de hypotheekbranche. Het programma van het event wordt vakkundig samengesteld in samenwerking met experts uit onze adviesraad. Bent u erbij?

Download hieronder het complete programma of schrijf u direct in voor het Hypotheken Event 2022.

 

Voor meer inzichten van Carla Muters, bekijk haar interview over verduurzaming en digitalisering in de hypotheekmarkt.

 

Op dag 2 van het Hypotheken Event, spreekt Jasper Cuijten over de samenwerking binnen de hypotheekketen. Wilt u alvast kennismaken met Jasper Cuijten, lees dan het interview met zijn visie op samenwerking binnen de hypotheeksector en digitalisering.

Download de brochure

Share

Outvie logo