Outvie zomeractie: Kies uit een Winkelcheque of een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Architectuur van de volgende generatie voor OT-beveiliging

Picture of Outvie Redactie

Outvie Redactie

OT-beveiliging tijdperk

Het is een tijd van snelle verandering en nieuwe uitdagingen. Het is een tijdperk dat zowel transformerend als ontwrichtend is, gevormd door digitale technologieën die miljarden levens over de hele wereld verbeteren. Maar ons ook kwetsbaar maken op een manier die wij nooit hadden verwacht. Digitalisering wordt in een steeds sneller tempo een factor in de industriële omgevingen.

 

Tegelijkertijd worden de Operational Technology (OT)-systemen die industriële apparatuur, assets, processen en gebeurtenissen in kritieke infrastructuur bewaken en besturen, geconfronteerd met steeds meer bedreigingen van steeds geavanceerdere kwaadwillende.

 

In deze dynamische omgeving is het belangrijk om de gedachten en zorgen te begrijpen die organisaties ertoe aanzetten actie te ondernemen om hun OT-domeinen veilig, beveiligd en veerkrachtig te houden.

 

Whitepaper Architectuur OT-beveiliging

Met dat in gedachten heeft Applied Risk onderzoek gedaan dat nodig is om dat inzicht te krijgen en om een toekomstgerichte benadering te volgen van cruciale vragen over het ontwerpen van de volgende generatie OT-beveiligingsoplossingen. U kunt de whitepaper hier downloaden.

 

In dit document presenteert Applied Risk de resultaten van dat onderzoek, dat gebaseerd is op data verzameld van IT- en OT-beveiligingsdeskundigen. Zij gebruiken deze gegevens om de huidige trends in de OT Security-ruimte, met speciale aandacht voor mens-, proces- en technologie-gerelateerde problemen, en aanbevelingen doen over antwoorden op deze trends. Daarnaast beschrijft Applied Risk de huidige omstandigheden op het gebied van OT Security en bieden we inzicht in de OT-beveiligingstrends die zich waarschijnlijk in de komende twee tot vier jaar zullen voordoen.

 

Basistraining OT/ICS Cybersecurity

Kent u het actuele dreigingsbeeld van OT/ICS cybersecurity binnen uw organisatie? Leer de risico’s op OT-gebied herkennen in de organisatie en zet adequate beveiligingsmaatregelen op, zodat u incidenten voorkomt.  Maak de juiste afweging tussen IT en OT in uw beveiligingsprioriteiten en procedures met de drie daagse basistraining. In deze training ligt de focus op risicomanagement en het opzetten van processen die tot een goede beveiliging leiden.

Share

Outvie logo