Outvie winteractie: Kies uit Diner Cadeau bon of een VVV-cadeaukaart t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Veilig een training volgen bij Outvie

Trainingen bij Outvie

Wij volgen alle richtlijnen van het RIVM, dit geeft de volgende wijzigingen in ons beleid. Vanaf 13 november 2021 is de 1,5 meter maatregel weer ingevoerd op plekken waar een coronatoegangsbewijs niet verplicht is.

 

Wij bieden onze trainingen momenteel fysiek, hybride of online aan. Bij trainingen die plaatsvinden bij ons op locatie, is een maximaal aantal deelnemers ingesteld om de 1,5 meter regel te handhaven.

 

Omdat wij een eigen trainingslocatie hebben binnen ons kantoor, hoeven wij volgens de regels van het RIVM niet te controleren op een coronatoegangsbewijs en zullen dit ook niet uitvoeren.

Congressen & seminars bij Outvie

Vanaf 25 september 2021 is het gebruik van het coronatoegangsbewijs op veel plekken verplicht. Zo ook bij congressen en seminars van Outvie bij externe locaties.

 

Om toegang te krijgen tot een congres of seminar van Outvie op een externe locatie dient u in het bezit te zijn van een van de volgende coronatoegangsbewijzen:

U kunt 1 van deze 3 mogelijkheden tonen via de ConraCheck App.

 

Om toegang te krijgen tot een congres of seminar van Outvie op een externe locatie scannen wij uw coronatoegangsbewijs en vergelijken wij het identiteitsbewijs van de bezoeker met de gegevens van de scan. Vervolgens krijgt u toegang als;

Outvie logo