Outvie zomeractie: Kies uit een Winkelcheque of een Bol.com cadeaubon t.w.v. €50,-* Bekijk de actie.

Gratis webinar Technologie Foundation voor Juristen

 

Webinar: Sluit uw juridisch advies aan op technologische initiatieven?

Picture of Martijn Loth, Advocaat | Taylor Wessing

Martijn Loth, Advocaat | Taylor Wessing

Technologische innovaties hebben impact op businessmodellen bij vrijwel alle organisaties. De vragen die u krijgt zijn vaak technisch gerelateerd. Spreekt u de taal van een techneut? Dit vraagt van u namelijk bepaalde technische skills én een nieuwe rol in een multidisciplinair team, waar u met techneuten samenwerkt. 

 

Op 7 juli 2022 organiseren wij een gratis webinar met gastspreker/hoofddocent Martijn Loth, Advocaat bij Taylor Wessing een webinar waarin we ingaan over de technologische innovaties en hoe u als jurist / advocaat dit binnen de juridische kaders kunt plaatsen. Aan de hand van enkele casussen neemt Martijn u mee in de wereld van de technologische initiatieven en op welke wijze u uw juridische adviezen kunt laten aansluiten. 

 

Het gratis webinar (een persoonlijke uitnodiging via Teams) vindt plaats op 7 juli van 09:30 – 10:15 uur. Wilt u dit webinar bijwonen, vul dan onderstaand formulier in. Wij nemen dan contact met u op.

 

Over Martijn Loth

Martijn is advocaat bij Taylor Wessing – een internationaal full service advocatenkantoor. Hij houdt zich bezig met contracten en geschillen die draaien om technologie. Daarnaast begeleidt hij cliënten op het gebied van compliance rondom e-commerce, gegevensbescherming en telecommunicatierecht.

 

Voordat hij advocaat werd, was Martijn in verschillende hoedanigheden werkzaam als *nix systeembeheerder, softwareontwikkelaar en specialist op het gebied van informatiebeveiliging. Tegen die achtergrond en met die kennis en ervaring adviseert hij cliënten vanuit een uniek perspectief.

Vul onderstaand formulier in om deel te nemen aan het webinar

Outvie logo